Noutati

0

Kinetoterapia reprezinta terapia prin miscare, utila in numeroase afectiuni printre care si in recuperarea post-accident vascular cerebral.

Signoreta Ursache, kinetoterapeut in cadrul Caminului de batrani Eden ne ofera informatii despre procesul de recuperare pe care il desfasoara cu varstnicii din cadrul centrului care au suferit accidente vasculare cerebrale.

Citeste mai mult »

0

Un dicton potrivit pentru activitatea de recuperare a pacientilor cu dizabilitati: “secretul ingrijirii pacientului consta in interesul pentru pacient”.

In cadrul centrului de ingrijire varstnici EDEN recuperarea are un rol major – de a realiza reintegrarea seniorilor in societate. Masurile de asistenta tin cont de particularitatile fizio-patologice, clinice si terapeutice ale varstei a 3-a. Aceste particularitati sunt generate de interactiunea complexa si permanenta a procesului de imbatranire cu procesele patologice.

Ruxanda Dinescu, kinetoterapeut in cadrul Caminului de batrani Eden ne ofera informatii despre procesul de recuperare pe care il desfasoara cu varstnicii centrului.

Citeste mai mult »

1

Un salon somptuos, foarte bine luminat, cu un semineu urias, cateva canapele si fotolii spatioase, candelabre moderne si o plasma TV de dimensiuni apreciabile. Am nimerit cumva in vila unui demnitar sau a vreunui VIP?

Undeva in apropiere de padurea Baneasa, intr-o curte discreta, o vila cu arhitectura sic. Sunam la usa masiva din lemn. Ne deschide un ingrijitor si ne invita in living. Pe canapele se odihnesc, discuta in soapta ori se uita la televizor cateva femei si cativa barbati de varsta a treia. Ne aflam in Caminul de batrani EDEN, cel mai luxos camin destinat ingrijirii persoanelor in varsta din Capitala.

Citeste mai mult »

0

Se spune ca batranetea aduce cu ea intelepciunea… Dar “vine” si cu numeroase afectiuni. Ce faci cand parintii sau bunicii nu se mai pot descurca singuri, iar tu nu-i poti ajuta? Iata cateva variante la care poti apela.

Odata cu inaintarea in varsta, ne pierdem puterile, iar in lipsa unui ajutor din afara putem ajunge o povara pentru membrii familiei. Ce se poate face?

Exista mai multe optiuni, fiecare dintre ele fiind recomandata in functie de starea generala a persoanei care necesita ingrijire si in functie de buget.

Citeste mai mult »

2

Centrul de ingrijire si asistenta medicala pentru batrani Eden este locul de tratament, odihna si de petrecere a timpului liber prin activitati recreative si de divertisment, care se remarca atat prin conditiile oferite rezidentilor, cat si prin calitatea serviciilor evaluate la cele mai inalte standarde.

Citeste mai mult »