2

Centrul de ingrijire si asistenta medicala pentru batrani Eden este locul de tratament, odihna si de petrecere a timpului liber prin activitati recreative si de divertisment, care se remarca atat prin conditiile oferite rezidentilor, cat si prin calitatea serviciilor evaluate la cele mai inalte standarde.

Intr-un imobil din Bucuresti in zona padurii Baneasa amplasat intr-o zona placuta, dispunand de 1.400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1.600 mp, amenajata peisagistic cu terasa, foisor, piscina, jacuzzi, sezlonguri, mese+scaune, pavilion, se afla caminul Eden. Acesta dispune de dormitoare de cate 1, 2, 3, 4, 5 locuri, dotate cu mobilier nou, dressinguri spatioase, TV LCD, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati.

In caminul Eden se asigura 3 mese principale si 2 gustari. De asemenea se ofera servicii medicale precum kinetoterapie , reflexoterapie, terapie ocupationala, gimnastica medicala. In plus sunt organizate evenimente, petreceri, aniversari, jocuri, sporturi, concursuri, excursii, deplasari la teatru, circ, opera, vernisaje, muzee, concerte, etc. Periodic vor avea loc serate in incinta caminului Eden in compania artistilor consacrati: muzicieni, actori, scriitori, pictori.

2 comentarii

 • Gh.Stanescu 27 martie 2018 at 13:58

  Sună foarte frumos !
  Îmi puteți da câteva informații despre preturi?
  Mulțumesc anticipat!

  Răspunde

  • Camin de batrani Eden 28 martie 2018 at 17:07

   Pentru detalii referitoare la costuri avem nevoie sa cunoastem detalii despre starea de sănătate și nevoile pacientului pentru care va interesati. Va rugam sa sunați la unul dintre numerele de telefon de pe site pentru a avea o discuție în cadrul căreia sa putem estima costul individual. Multumim.

   Răspunde

Lasati un comentariu

17 − fifteen =